Så længe du laver overspringshandlinger, er du potentielt verdens bedste

arbejdskriser

Måske sidder du lige nu og arbejder på et stort projekt, som er meget vigtigt for dig. I lang tid har du gået og pønset på din ide og du er lige der, hvor mulighederne synes uanede. Du har længe været i den inspirerende fase. Den inspirerende fase, går ofte over i oversprings-fasen. Det er der, hvor du laver overspringshandlinger for at slippe for at gøre det, der i virkeligheden har allermest værdi for din proces. Ofte er det: At engagere dig med andre, på den ene eller den anden måde. Du behøver nemlig andre for at komme videre. Det kan være du skal bede nogen om hjælp, eller det kan være at du skal tage en vigtig samtale.

Overspringshandlingerne, som har ramt dig, laver du sandsynligvis, fordi du er bange for afvisninger. For hvis du engagerer andre i dit arbejde eller præsenterer det for andre, kan det bryde med illusionen om at du kan noget.

Vær modig, prioriter og eksekver

Kloge mennesker, der ved noget om realisering af projekter, siger: ”Ideen er 1 procent og eksekveringen er 99 procent”. Eksekvering handler om prioritering. Sæt dig ned og lave en liste over de ting der skal gøres, for at at din ide eller dit projekt bliver realiseret. Når du ser på listen, så prioriter. Det gøres ved at besvare, hvordan du skal løse hver enkelt opgave og hvorfor, det skal gøres i den rækkefølge. Der står formentlig nogle tunge poster på de første punkter. Kast dig ud i dem, det bliver ikke lettere af at du venter. Engager dig med andre og vid, at de potentielle afvisninger der ligger og venter, gør dig hele tiden skarpere på at forbedre dit produkt og den måde du henvender dig til andre på. Så bliver det måske lidt lettere at gå i gang.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *